Monday, May 10, 2010

Charlie ST12 Profil Biography Sexy Man Musician Singer the Vocalist Band Hot Artist Foto Video Picture

Biodata Charlie ST12, profil and biography sexy man singer the vocalist of the music band group hot artist of Indonesia :
Full name : Muhammad Charlie van Houten
Nick name/celeb name : Charlie ST12
Sex : Male
Religion : Islam
Place of birth : Cirebon, West Java, Indonesia
Date of birth : November 5, 1981

Muhammad Charlie Van Houten or better known as Charlie, is the lead singer of the band ST12. Together Ilham Febry (Pepep), Dedy Sudrajat (Pepeng) and (late) Iman Rush, four of them established a career under the auspices of ST12, which promote the genre wither.

Musician was born in Cirebon, 5 November 1981 completed his studies at the Faculty of Music Arts University of Pasundan. Together ST12, Charlie was released three albums, JALAN TERBAIK, P.U.S.P.A, dan PUSPA REPACKAGE.

In late 2008, came the news if Charlie were married. Do not want news to be confusing, he finally gave clarification. Charlie confirmed if he was married to Shinta Regina and does not intend to cover, he just wants to be known for his work rather than his personal life.

As frontman Charlie honed his ability as a songwriter. Not only for ST12, he also wrote songs for Olga Syahputra and Krisdayanti.

Not only as a vocalist, Charlie also tried his luck as a producer. He became the producer of Sembilan Band, the vocalist, incidentally is his own brother, Ilham.

Beginning in 2010, came news of a surprise, Charlie preached reportedly seriously ill and died. But apparently this is merely gossip, proved Charlie is still fine. Charlie really had time to drop the condition of his body, because he had many sleepless.

Hot Photos Charlie ST12 and Charlie ST12 Sexy Foto Picture










Find biodata Charly ST12, Charly ST12 profil, Charly ST12 biografi, Foto-foto Charly ST12, Foto-foto Bugil Charly ST12, Foto Seksi Hot Charlie ST12, Gallery Foto Charlie ST12, Latest gossip Charlie ST12, Foto Terbaru Charlie ST12, Photo Syur Panas Charlie ST12, Foto Picture Charlie ST12, Career Lifestyle Charlie ST12, Video Charlie ST12, Foto Telanjang Charlie ST12, all completely just in http://biodata-ririe.blogspot.com

18 comments:

  1. kak charly,kami ini st setia yang fanssss berat mu emm foto kak charly keren abis.....

    ReplyDelete
  2. qha''qmi clalu mndukung'mu ampe mti. . .
    cmga aza band qha''sukses ya. . .
    Ex:fanss mU sinta. . .

    ReplyDelete
  3. STsetia Nella

    KaK ChAlIe Aq AdLaH sTsEtIaA
    YgG SaNgAtT FaNsSs bAnGeT SmA KaLiAnN
    FtO KaK ItU BaGus BaNgEtT...

    Aq sElAlU MeNdUkUnGg BaNd St12 SaMpAi mAtI
    sEmOgAa bAnDd kLiAn SuKsEs sElAlU YaChH
    DaNn tDk aKaN pErNaHh bUbArR
    aQ sAnGaT FaNsS SmA kMuU ChArLyY

    I LOVE YOU
    ST12 BanDd

    sAlAm HaNgAtT
    NeLlA STsEtIaA.....

    ReplyDelete
  4. Hello Charlie im a fan of u.. Well I thought u were a muslim but I guess u are not ( correct me if im wrong ). Thats it ! And keep on rocking Charlie,will keep on supporting ST12
    love all your songs

    ReplyDelete
  5. haiiiakang charly ????

    ReplyDelete
  6. a charliii. inilah fanz berat m0e....
    NENI

    ReplyDelete
  7. hy lam kenal......
    saya menyukai lagu-lagu anda,karna karakter suara n warna musik anda ku suka hampir mirip dgn saya he....
    klo boleh saya punya permintaan sama bang charlie....tlg buatin lagu wat saya,sekaligus ikut serta dalam management bang charlie.
    thx bgt semoga bang charlie mempertimbangkannya.
    orang sukses harus sabar karna banyak sabar rejeki lebar,tanah x ya bang he....

    ReplyDelete
  8. Dahlia Tri UtamiThursday, 14 July, 2011

    kak charlie q dahlia di selayar.....
    knp sich kak charli ga pnh tuch show di selayar...?????????????? padahal q ngepes banget ma kakak,,,,,,,
    kapan2 ke selayar yach.....
    q tunggu

    ReplyDelete
  9. . hay kak charly qu imel di smg , qu ngfans bnget sama kakak , kakak kpan ke smg ..

    ReplyDelete
  10. .HaY kAk ChARlY AqW meLlY fAnS BeRat Kak cHaRLy,
    SEmoGa St12 TeTEp JaLAn SeLaMA-LamAnYa,Dan kaPan Ke MalNg KaK

    ReplyDelete
  11. nurliana_tatu@yahoo.co.idTuesday, 27 September, 2011

    nurliana ( lian )

    Hay.. Kak Charly aku lian di banggai q sangat ngefans sma kak charly kira kira kapan kak charly datang ke banggai aku tunggu kedatangannya, salam untuk St12 n setiaku

    ReplyDelete
  12. K Charly.....
    Z tinggal d Merauke, kpan K2 dtang k Merauke????
    Kmi ST Setia mrindukan K2.
    Sukses....

    ReplyDelete
  13. ingin dapat kan contct charlie untuk show di singapore .. harap hubungi saya di email aryrahman92@yahoo.com atau hp +60197922067 terima kasih /// ARY RAHMAN

    ReplyDelete
  14. a charly aku ngfaaaaaaannnnssss banget ma a charly. aku suka bnget suaramu yg lembut dan sdlit serak semoga selalu sukses dngan karya mu mju trus. aku suka bnget klw liat wajah a charly jdi kngen kk ku di kampung cirebon jga sma. mirip a charly, a charly semoga selalu sukses dan smoga sehat2 aja dan selalu di lindungi allah swt. kmanapun dan di mnapun berada. pengen pisan ketemu a charly garep tek ambung oli beli ya ning rabine he.... i love u by ayuni

    ReplyDelete
  15. I like you,,,, ,,,,,, aku sangat sangat sangat ngefens banggggggeeerrtttzzzz sama kamuuuuu,,,, kak charly,,,,, kapan ya,,,, ak bsa ktmu sama chaly,,,,,,,,????

    ReplyDelete
  16. Ka carly aqu ngefensd bgt,i like U 4ever,,,

    ReplyDelete
  17. Ka carly aqu ngefens bgt,kpan ya aqu bisa ktmu langsung sma ka carly,kyax cuman mimpi deh,semoga sukses slalu ya buat ka carly,i like U 4ever

    ReplyDelete
  18. kak Charly terus bikin lagu pop melayu yakk...
    like....bgt

    ReplyDelete